Spring naar inhoud

Blog

Aannemer plaats tussenmarkering op Landgoed Koningshof van Natuurmonumenten.

Aanleg Wandelnetwerk Zuid-Kennemerland in volle gang

Publicatiedatum: 12 september 2022

Wandelnetwerk Noord-Holland wordt verrijkt met een nieuwe regio: Wandelnetwerk Zuid-Kennemerland. Half augustus is de aanleg gestart. De eerste routemarkeringen zijn zichtbaar.

Wandelen in het voorjaar

De leukste wandelingen voor de voorjaarsvakantie

Publicatiedatum: 10 februari 2022

Het is nog koud maar de natuur begint zich al richting het voorjaar te bewegen. De voorjaarsvakantie is een uitgelezen moment om de aanstaande lente in het Noord-Hollandse landschap te ontdekken.

Winterwandelingen

Wandelen in de winter

Publicatiedatum: 20 december 2021

Ook in de winter kun je heerlijk wandelen! Kies voor een route door stad of park. Of ga op ontdekking aan de kust. Kleed je warm aan; een frisse neus en rode wangen zijn in deze periode gegarandeerd.

Wandelen met je hond bij Wandelnetwerk Noord-Holland

Wandelen met je hond

Publicatiedatum: 09 augustus 2021

Binnen Wandelnetwerk Noord-Holland zijn er voldoende routes om met de hond aan de lijn op pad te gaan. Toch is het op sommige plekken niet de bedoeling dat de viervoeter meewandelt. Zie deze blog.

Wandelnetwerk Amstelland officieel open

Publicatiedatum: 01 april 2021

Ruim 300 kilometer wandelplezier onder Amsterdam is vanaf april klaar voor gebruik. Het wandelnetwerk ontsluit pareltjes en verborgen schatten tussen stad en land.

Wandelnetwerk Amstelland komt eraan!

Publicatiedatum: 17 november 2020

Op 9 november jongstleden is er begonnen met de aanleg van een wandelnetwerk langs de zuidkant van Noord-Holland. Deze mooie mijlpaal delen we graag met jullie