18 Beoordelingen voor Duintoppentocht (rood)

Sandra S

maandag 23 augustus 2021

Ik heb een deel van de route hardlopend gedaan. Prachtig. Als je begint in Schoorl bij de trap en dan richting Camperduin loopt en weer eindigt bij de trap is de route 13 km. Wel een uitdaging hoor!

Gert

zaterdag 29 mei 2021

We krijgen er geen genoeg van. (3x inmiddels) Afwisselend, pittig maar te doen met een goede conditie. We lopen em graag met ons bezoek ;-). Onderweg lunch aan strand bij Camperduin

Jeroen

woensdag 14 april 2021

Mooie, heerlijke en pittige wandeling. Wandeling is zeer goed gepijld, alleen opnhet strand is het even kijken/zoeken. Maar verder een zeer afwisselende route met diverse paden, zandpaden/schelpenpaden/bospaden/duinen etc.

Hans Buter

maandag 09 november 2020

Mooie route. Rechtsom begonnen in de must helaas. Pittig begin later wat vlakker.

Ruud

maandag 15 juni 2020

Mooie route, goed aangegeven. Zitten wel pittige stukken bij door duinzand. Route is prima naar wens in te korten.

Cok Dijkers

donderdag 11 juni 2020

Goed bewijzerde route. Wij liepen de rode route. Landschappelijk erg mooi maar weinig afwisselend. Prima app die ons goed de weg wees.

Linda Roozendaal

dinsdag 09 juni 2020

Prachtig gebied.

Kleverlaan

maandag 01 juni 2020

Met name de hoge duintoppen in het oosten zijn voor de geoefende wandelaar erg fijn (en een uitdaging voor de minder geoefende wandelaar). Het enig minpuntje is het stuk stuifduin nabij Hargen.

APG

zondag 31 mei 2020

Zeer mooi , afwisselende en goed gemarkeerd route.

P. Pieters

donderdag 05 september 2019

Prachtige tocht door afwisselend gebied. Om de tocht in zijn geheel te lopen dient men over een goede conditie te beschikken want het vele klimmen en traplopen ga je echt wel in de benen voelen!

Jan Wouts

zaterdag 25 mei 2019

Absoluut een mooie route. Een beetje conditie is wel vereist. Er moet meer dan "soms" door het mulle zand worden gelopen. Zeker na een droge periode. Hier en daar een extra paaltje erbij zou wel handig zijn.

N

maandag 22 oktober 2018

Eric

zondag 05 augustus 2018

Leuk wandelingetje voor de zaterdagmiddag. Prima te doen en heel goed aangegeven met rode pijlen. Zeer gevarieerd landschap en dus een echte aanraden. Jammer van alle gestipte bomen.

Ids

zondag 14 januari 2018

Verrassend mooie wandeling. Heel geschikt om met de hond te lopen. Iets zwaarder dan gemiddeld. Heuveltje op heuveltje af en soms door het mulle zand.

Rina van Ingen

woensdag 12 oktober 2016

Deze route gelopen met 3 honden. Het is een prachtige wandeling en uitermate geschikt om met honden te lopen. Wij, en de honden hebben ontzettend genoten.

Ramon

vrijdag 10 juni 2016

Pittige tocht maar wat een prachtige route!

Nancy Bakker

zaterdag 12 maart 2016

Een zeer mooie route en ook een heel pittige. Ik heb hem vorig jaar drie keer gelopen en ook dit jaar staat hij weer op de planning. Een echte aanrader.

Fred

zaterdag 17 oktober 2015