12 Beoordelingen voor Opperdoesroute (blauw, vanaf 2023 gemarkeerd)

Erna van Diepen

vrijdag 21 januari 2022

Mooie route, maar ook nu nog zijn er erg weinig blauwe pijlen. Met maps goed te doen.

Manon

zaterdag 12 juni 2021

Leuke, afwisselende route met veel fotogenieke momenten. Route is vooral geschikt voor kaartlezers. Blauwe bordjes ontbreken veelal.

Happy 🍀🥾

zondag 23 mei 2021

Leuke route inderdaad maar helemaal verbaasd als je een blauwe pijl zag! Met de kaart was het goed te lopen. Ook omdat ik wel bekend ben daar. Vaker gelopen.

Fabian Broers

woensdag 28 april 2021

Afwisselend; echter zijn alleen de knooppunten bepijld (als dat al een woord is). De kaart gebruiken in de app is een aanrader.

Monique de Vries

maandag 26 april 2021

Medemblik/Opperdoes. Leuke wandeling maar er ontbreken nog steeds veel blauwe pijlen. Gelukkig zijn wij beetje bekend in de buurt, maar toch veel nieuwe paadjes!

Selma

maandag 05 april 2021

Leuke route! Wij hebben verkeerd gelopen door t ontbreken van de pijlen! We gaan m nog wel eens een keer lopen, dan gebruiken we maar meteen de kaart. Ik ben nu bang dat we de mooie stukjes van opperdoes gelost hebben

Michele

donderdag 25 februari 2021

Opperdoes en het oude deel van Medemblik zijn prachtig. Helaas viel de rest van de route tegen, veel nieuwbouw en verkeer en de route is zonder kaart niet te vinden.

Erik

donderdag 18 februari 2021

Met 2 kinderen (5 en 9) gelopen. Zowel binnen als buiten Medemblik: langs haven en langs akkers. Veel blauwe markeringen missen (nog), maar met kaart goed te lopen. Oppedoes is een mooi dorpje!

Matin

donderdag 04 februari 2021

Mooie route Maar er ontbreken veel blauwe pijltjes Met een kaart bij de hand Is het goed te doen

Paul

maandag 01 februari 2021

Een heel leuke wandeling, maar er ontbreken nu nog teveel blauwe pijltjes. Hopelijk worden die daadwerkelijk in 2021 geplaatst Met de kaart op de telefoon is deze route heel goed te doen. Wel blijven opletten.

Erwin Kan

woensdag 20 januari 2021

Leuke nieuwe route, maar er ontbreken nog een hele boel blauwe pijlen.

Albert Erkamp

woensdag 23 december 2020

Door Opperdoes begonnen daarna door het mooie Medemblik laatste stuk terug valt tegen over de weg met veel autoverkeer