Spring naar inhoud

Blog

Broedseizoen van start!

Publicatiedatum: 11 maart 2019

De eerste grutto’s zijn weer in Nederland en ook de kieviten tonen hun vliegkunsten boven de weilanden. Vanaf 1 maart tot en met 1 juli zijn sommige wandelpaden tijdelijk afgesloten.

Waar moet je wandelen in februari?

Publicatiedatum: 01 februari 2019

Elk seizoen heeft zijn eigen mooie routes. Wandelnetwerk Noord-Holland heeft de mooiste ommetjes om te lopen in de maand februari voor je op een rijtje gezet.

Waar moet je wandelen in januari?

Publicatiedatum: 01 januari 2019

Elk seizoen heeft zijn eigen mooie routes. Wandelnetwerk Noord-Holland heeft de mooiste ommetjes om te lopen in de maand januari voor je op een rijtje gezet.

De leukste wandelroutes met de hond

Publicatiedatum: 03 december 2018

Ben je op zoek naar mooie wandelroutes in Noord-Holland waar honden zijn toegestaan? Er zijn genoeg opties! Wij hebben een selectie gemaakt van de beste plekken om te wandelen met je trouwe viervoeter

Waarom je juist in de winter moet gaan wandelen

Publicatiedatum: 28 november 2018

Wandelen in de winterzon is niet alleen leuk, het is ook nog eens heel gezond. Dus zet die warme muts op en ga lekker naar buiten! Nog niet overtuigd? Lees dan dit artikel.

De vijf mooiste boswandelingen in Noord-Holland

Publicatiedatum: 27 november 2018

Gefilterd licht dat tussen de roodgele bladeren doorschijnt, knisperende bladeren onder je voeten en zachtgeurend mos, de herfst is de beste tijd van het jaar voor een wandeling in het bos.