WandelVrienden

Word ook WandelVriend! Ruim 700 mensen zijn al WandelVriend geworden.

Regelmatig ontwikkelen onze experts nieuwe routes. Als WandelVriend ontvangt je deze tips als eerste in je mailbox! En als WandelVriend help je mee om de voorzieningen in topconditie te houden. Meld je hier aan en ontvang een leuk welkomstcadeautje.

Het onderhoud van routes kost geld. Veel geld! Het maaien van paden over dijken bijvoorbeeld. Of het vervangen van kapotte overstapjes, routemarkeringen en trekpontjes. Dankzij goed beheer komen wandelaars onderweg niet voor verrassingen te staan. Als WandelVriend help je mee om deze voorzieningen in goede conditie te houden.

  • Je bijdrage van minimaal € 15,- wordt gebruikt om het onderhoud van wandelpaden te financieren.
  • Als tegenprestatie krijg je van onze route-experts de laatste tips en wandelroutes, zodat je nieuwe gebieden kunt ontdekken.
  • WandelVriend is geen lidmaatschap. Je bepaalt elk jaar zelf of je een bijdrage doet. Je zit nergens aan vast. 

     


 

wandelvrienden // wandelvrienden.jpg (181 K)WandelVriend wordt ondersteund door Le Champion, de grote Nederlandse sportvereniging voor een gezonde en actieve samenleving, en De Friesland Zorgverzekeraar, die je met het Groen & Fit Collectief gezond laat ontspannen en actief genieten van de natuur.

logo Le Champion // logo-lechampion.jpg (49 K) logo De Friesland // de-friesland.jpg (25 K)

WandelVriend is een initiatief van Landschap Noord-Holland en Recreatie Noord-Holland. Samen beheren en ontwikkelen zij wandelpaden en –routes door de gehele provincie.  

Recreatie Noord-Holland // rnh_logo.jpg (36 K)   logo LNH // logo_lnh.jpg (27 K)

.